Αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή πολύ άμεσα, θα περάσει και η Πέμπτη χωρίς επίσημη απόφαση από την πλευρά της UEFA για την υπόθεση του Πανιωνίου και της Ευρώπης. Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει κάποια -έστω και ανεπίσημη- πληροφόρηση, ο Πανιώνιος επίσης δεν φαίνεται να έχει κάτι επίσημο ή και να έχει δεν το διαρρέει και το αποτέλεσμα είναι να έχει δημιουργηθεί ένα όργιο φημών που ξεκίνησε από το πρωί και συνεχίζεται ως αυτήν την ώρα, καθώς το οτιδήποτε δημοσιεύεται ή ακούγεται, γίνεται προσπάθεια να ερμηνευτεί αυθαίρετα.

Στη σύγχυση έχει συνηγορήσει κι ένα δημοσίευμα από την Καλαμάτα που κάνει λόγο για αρνητική απόφαση για τον Πανιώνιο που δίνει το εισιτήριο Ευρώπης στον ΠΑΣ, ένα δημοσίευμα αληθοφανές μεν, καθώς η λογική αυτό λέει ότι θα γίνει, αλλά αμφίβολης γνησιότητας, λόγω της μυστικοπάθειας της ΕΠΟ. Η τελευταία φέρεται να έχει πληροφορηθεί την απόφαση, αλλά είτε λόγω του ελέγχου που έκαναν σήμερα άνθρωποι της FIFA και των διαδικασιών που θα προχωρήσουν για να πιάσει δουλειά η επιτροπή δεοντολογίας είτε άλλοι λόγοι, δεν την έβαλαν στον… κόπο να δημοσιεύσει την απόφαση.

Στο μεταξύ, ο κ. Χριστοβασίλης βρίσκεται στα Γιάννενα και είναι αντιμέτωπος με το δίλημμα να καλέσει από Δευτέρα την ομάδα για προετοιμασία, έστω κι αν δεν είναι γνωστή η απόφαση ή να περιμένει και για πόσο; Πλέον αρχίζει να δημιουργείται πρόβλημα, καθώς ο ΠΑΣ έχει φαντάρο τον Κοζορώνη, έχει 2 διεθνείς που θα λείπουν, δεν έχει κάνει μεταγραφές και το να ξεκινήσει η προετοιμασία Δευτέρα ενδέχεται να προκαλέσει αρρυθμίες, αφού θα είναι λιγότεροι από 20 οι διαθέσιμοι. Γι’ αυτό είναι επιβεβλημένο να γνωστοποιηθεί η απόφαση ως αύριο για να μη χαθεί άλλος χρόνος και να τρέξουν όλες οι διαδικασίες για τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των παικτών.