Άλλη μια νεαρή αλλά ταλαντούχα αθλήτρια θα φορέσει τη φανέλα του ΓΑΣ τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Η Βέρα Τσάμου είναι 16 χρονών έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται ως κεντρική.
Την περυσινή χρονιά έδωσε το παρόν στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, από την οποία φεύγει για να ανοίξει τα φτερά της στην πιο πάνω κατηγορία.
Με συμμετοχές στις προπονήσεις των κλιμακίων της προεθνικής, αλλά και αρκετές κατακτήσεις μεταλλίων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν από την ΕΣΠΕΔΕ, ήρθε η ώρα να ανέβει σκαλί ώστε να ενισχύσει την εμπειρία και το ταλέντο της μέσα από δουλειά αλλά και πιο δυνατούς αγώνες.
Η δήλωση της Βέρας στο site του συλλόγου ”asgiannena-volley.gr”:
«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη που φέτος θα συνεργαστώ με την ομάδα του Α.Σ Γιάννενα, όπου τα τελευταία χρόνια έχει πολλές επιτυχίες με την παρουσία του στην Α2 Εθνική κατηγορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που έδειξαν εμπιστοσύνη σε εμένα και με βοήθησαν να εξελιχθώ και πιστεύω πως με τις νέες συμπαίκτριές μου και το προπονητικό team θα συνεργαστώ με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να έχουμε μια πολύ δημιουργική χρονιά».
«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών καλωσορίζει την Βέρα Τσάμου στην οικογένεια του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά».