Με ψήφους 13-1 η Super League ψήφισε να παραμείνουν 14 οι ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Μειοψήφησε ο Πανιώνιος που αν δεν αλλάξει κάτι υποβιβάζεται.

Έκπληξη στο ΔΣ της Super League. Αν και όλα έδειχναν πως επικρατέστερο σενάριο ήταν να ψηφιστεί αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων σε 16 ή και σε 18 (!), τελικά οι ΠΑΕ με ψήφους 13-1 επέλεξαν να παραμείνουν 14 οι ομάδες και στο νέο πρωτάθλημα.

Μειοψήφησε ο Πανιώνιος, ο οποίος προφανώς επιθυμούσε την αναδιάρθρωση προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό έχοντας τερματίσει τελευταίος στα play out.

Η ΕΠΟ ψήφισε λευκό, με την Λίγκα να πετά το μπαλάκι στην ομοσπονδία για να πάρει την τελική απόφαση για το πώς θα φτάσουμε στις 14 ομάδες. Θεωρητικά η πρόταση της διοργανώτριας αρχής είναι δεσμευτική, ειδικά εφόσον προήλθε με τόσο μεγάλη πλειοψηφία, αλλά την οριστική απόφαση καλείται να πάρει η ομοσπονδία στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής το μεσημέρι.

*Αυτήν την ώρα στη Super League συζητείται το πόσοι θα ανέβουν και πόσοι θα πέσουν για να προκύψει η τελική πρόταση στην ΕΠΟ.