image description

Έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής στο Καρπενήσι η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα και από το απόγευμα έπιασε δουλειά. Η πρώτη προπόνηση γίνεται στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, αφού λόγω κούρασης και ζέστης προτιμήθηκε η ομάδα να μη βγει στο γήπεδο αμέσως για να μην υπάρξουν και προβλήματα τραυματισμών, αφού μετά το κοπιαστικό ταξίδι με το λεωφορείο οι παίκτες συνήθως είναι “πιασμένοι”. Για τους γνωρίζοντες, σε τέτοιες περιπτώσεις Γιαννίκης και Ντουρουντός προτιμούν να μην επιβαρύνουν τους παίκτες άμεσα.

Από Δευτέρα, πάντως, αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις στο χορτάρι. Υπό άλλες συνθήκες θα τονίζαμε τη δουλειά στο μοντάρισμα, αλλά είναι προφανές ότι όσο λείπουν βασικοί κρίκοι της αλυσίδας, θα πηγαίνει πιο πίσω και η ενσωμάτωση των νέων παικτών.

Με την οριστικοποίηση τη Δευτέρα από πλευράς ΕΠΟ των αποφάσεών της για το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα της Super League 1, θα ανοίξει σιγά-σιγά και ο δρόμος για να οριστικοποιηθούν οι επόμενες μεταγραφές μετά απ’ αυτή του Σάλιακα.

Να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. της Λίγκας είναι αμετακίνητο για πρωτάθλημα 14 ομάδων και από τους αρμόδιους επαναλαμβάνεται σε κάθε ευκαιρία, ότι αν επιχειρηθεί παρανόμως από την ΕΠΟ αναδιάρθρωση, δεν πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα. Έτσι, λοιπόν, για την ΕΠΟ είναι μονόδρομος ο υποβιβασμός του Πανιωνίου, η άνοδος του ΠΑΣ Γιάννινα και ο ορισμός διπλού μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης. Οτιδήποτε άλλο θα φέρει τεράστια αναταραχή και δικαστικές εμπλοκές.