Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League για τις θέσεις 7-14 και παρά τις όποιες επιφυλάξεις υπήρξαν από Πανιώνιο και Ξάνθη, η απόφαση της επικύρωσης ήταν ομόφωνη κι έτσι ο Πανιώνιος υποβιβάζεται, παρά την πρόταση που επιχείρησε να περάσει να μην ανέβει κανένας από τη Super League 2 και να μην υποβιβαστεί κανένας από τη Super League 1.

Συζήτηση έγινε και για την τηλεοπτική στέγη κάποιων ομάδων, αφού δεν είναι όλες σε θέση αυτή τη στιγμή να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Τέλος, έγινε ενημέρωση των μελών για την πορεία εξέλιξης των συζητήσεων με τον κ. Αυγενάκη για την επιστροφή κόσμου στα γήπεδα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, επικυρώθηκε ομόφωνα (με συγκεκριμένες επιφυλάξεις των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος) η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

Ενόψει της αβεβαιότητας που αυτή τη στιγμή υφίσταται σε σχέση με την τηλεοπτική στέγη για πολλές ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση τη βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα.

Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για τη συνάντηση της επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού περί επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.