Τα νέα της μη αναδιάρθρωσης και της επισημοποίησης της ανόδου του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 1 έφτασαν και στο Καρπενήσι και από εδώ και πέρα απαιτούνται ταχύτεροι ρυθμοί στον μεταγραφικό τομέα, ώστε η ομάδα να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει έτοιμο “κορμό” από την προηγούμενη χρονιά και ο κ. Γιαννίκης θα πρέπει να περιμένει και τις μεταγραφές για να έχει τουλάχιστον από δύο λύσεις σε κάθε θέση.

Μέχρι να έρθει όμως η ώρα των μεταγραφικών ανακοινώσεων, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες επιτελούν με επαγγελματισμό το καθήκον τους και φυσικά με διπλές προπονήσεις που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενώ όπως πάντα γίνονται και πολλά παιχνίδια με μπάλα.

Αυτό που κάνει ξεχωριστή όμως τη φετινή προετοιμασία είναι οι… φινετσάτες εμφανίσεις του ΠΑΣ Γιάννινα! Οι φανέλες προπόνησης που αποκαλύφθηκαν σήμερα (Δευτέρα) πρώτη φορά, αλλά και ο ρουχισμός για τις αποστολές που είδαμε χθες κατά την αναχώρηση από το Πανηπειρωτικό, αν μη τι άλλο κάνουν μοντελάκια τους “κυανόλευκους”. Η πρώτη εντύπωση μίας ομάδας πάντα μετράει και η Kappa σε συνεργασία με το Hall Of Brands έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, προϊδεάζοντάς μας για εντυπωσιακά αποτελέσματα και στις τρεις αγωνιστικές εμφανίσεις.