Με εντατική δουλειά στη φυσική κατάσταση και την τακτική της ομάδας και πολλή όρεξη και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι.

Η ομάδα έχει διπλές προπονήσεις καθημερινά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, ενώ μεγάλη βαρύτητα στην προετοιμασία τους έχει η αποκατάσταση και η αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών, μετά τις προπονήσεις, από το PHYSIOactiv, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχείου Avaris.

Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται μέχρι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα υπάρχει μόνο απογευματινή προπόνηση.

Τέλος, όπως γράψαμε και χθες δύσκολα θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο Καρπενήσι, αφού θα πρέπει να γίνουν τεστ για Covid-19 από τις δύο ομάδες και απολυμάνσεις αποδυτηρίων πριν και μετά το ματς. Στις 10 του μηνός ανεβαίνει στο Καρπενήσι η Λαμία για ένα δεκαήμερο, και θεωρητικά είναι η μόνη περίπτωση που θα άξιζε τον κόπο να υποβληθούν οι “κυανόλευκοι” σε κάποια έξοδα να κάνουν τα τεστ. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν τελικά μπορεί να γίνει στο βουνό ένα φιλικό, διαφορετικά θα δοθεί βαρύτητα σε αναζήτηση αντιπάλων όταν επιστρέψει στη βάση της η ομάδα.