Μετά τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και οι Ελπίδες Ιωαννίνων ανακοίνωσαν τη συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

Οι «ΕΛΠΙΔΕΣ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την καλύτερη λειτουργία και αναβάθμιση των υποδομών τόσο των ποδοσφαιριστών μας όσο και του Γιαννιώτικου Ποδοσφαίρου.

Θέλουμε να πιστεύουμε μια νέα σελίδα ξεκινά και τα οράματά μας για τις υποδομές που τόσα χρόνια (30 χρόνια) υπηρετούμε γνωρίσαμε μεγάλες επιτυχίες και θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες έχοντας δίπλα μας την κορωνίδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ανθρώπους καταξιωμένους, γνώστες του αντικειμένου, με τεράστιες εμπειρίες, με άλλη φιλοσοφία και κουλτούρα για τις υποδομές (πράγματι) οι απόψεις μας συμπίπτουν απόλυτα.

Μαζί πλέον έχοντας τις προϋποθέσεις, τις γνώσεις, τις εμπειρίες, την θέληση, την υπομονή, επιμονή, θα εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε – και θα το πετύχουμε (είμαστε σίγουροι) να αναδείξουμε το πλούσιο ταλέντο των μικρών ποδοσφαιριστών της πόλης μας όσο και του ΝΟμού μας.

Βασικός μας στόχος θα είναι η προώθησή τους και η στελέχωση της επαγγελματικής ομάδας της πόλης μας.