Υπό άλλες συνθήκες θα κάναμε λόγο για τα αποκαλυπτήρια του νέου ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό (19:30, ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM) φιλικό με τον Ατρόμητο, αλλά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να βρίσκεται σε εξέλιξη, ασφαλώς χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να φτάσει η ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα. Ένα φιλικό, όμως, μετά από 165 μέρες απραξίας (!), δεν παύει να παρουσιάζει υψηλό ενδιαφέρον για το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, αν και με λιγότερες μέρες προετοιμασίας στα πόδια του, είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΣ κι αυτό γιατί μέχρι πριν 1 μήνα έπαιζε στο πρωτάθλημα, ενώ ήδη έχει δώσει και δύο φιλικά παιχνίδια με ΠΑΟΚ (0-0) και Βόλο (τον νίκησε 2-1). Οπότε για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο πήχης της δυσκολίας σήμερα θα είναι ψηλά.

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς η ομάδα ταξίδεψε στην Αθήνα με όλους τους διαθέσιμους παίκτες για τα δύο φιλικά ματς με Ατρόμητο και Ολυμπιακό. Σ’ αυτούς προστέθηκε από αργά χθες το βράδυ και ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Κάργας, που δεν αποκλείεται να πάρει σήμερα κάποιο χρόνο συμμετοχής, καθώς πρόκειται για παίκτη που είχε προλάβει να παίξει σε δύο φιλικά της Λέφσκι και έκανε κι αυτός προετοιμασία εδώ κι έναν περίπου μήνα.

Η αποστολή μετά το ματς θα παραμείνει στην Αθήνα (Sofitel) και θα προπονείται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη του Ολυμπιακού, καθώς έπρεπε να επιλεγεί γήπεδο προπονήσεων που να πληροί τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα της Super League και της ΓΓΑ κι αυτή τη στιγμή τα κατάλληλα γήπεδα στην πρωτεύουσα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, ήτοι Σπάτα, Κορωπί, Παιανία, Ατρομήτου και Ρέντη.

Ο αγώνας δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, αφού μέχρι στιγμής η NOVA δεν έχει ανακοινώσει κάτι. Θα υπάρξει, όμως, ραδιοφωνική μετάδοση όλου του αγώνα από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM από τους Γιάννη Γιαννάκη και Ανδρέα Παπαδημητρίου.

Επίσης μπορείτε να ακούσετε τη μετάδοση και από τη μετάδοση του σταθμού στο internet.