Τη μεταγραφή του Χουάν Ντομίνγκεζ ο Γιώργος Χριστοβασίλης και ο Αργύρης Γιαννίκης την πίστεψαν και την πάλεψαν από την πρώτη στιγμή που προτάθηκε στην ομάδα, γι’ αυτό και ο πρόεδρος ενεργοποίησε κάθε τρόπο για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει στον ΠΑΣ. Φυσικά το οικονομικό σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει πρωτεύοντα ρόλο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, αφού κάθε ποδοσφαιριστής που αλλάζει χώρα θέλει να αισθάνεται σίγουρος για την επιλογή του από κάθε άποψη. Έτσι, λοιπόν, επιστρατεύτηκε και ο Πέδρο Κόντε για να πείσει τον Ντομίνγκεζ ότι τα Γιάννενα μπορούν να γίνουν δεύτερο σπίτι του!

Το super-fm.gr και ο Γιάννης Γιαννάκης, επικοινώνησαν με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό της Αλ Σαμπάμπ του Ντουμπάι.

Ο Κόντε μας ανέφερε για τον Ντομίνγκεζ: «Όντως μιλήσαμε τρεις φορές μαζί και του είπα ότι πρέπει να πάει στα Γιάννινα, γιατί εκεί θα αισθάνεται σαν το σπίτι του. Δεν γνωριζόμαστε πολύ καλά, αλλά όταν του μίλησα αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί και νομίζω ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά για να κρατήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League. Το ελπίζω  άλλωστε, γιατί κι εγώ θέλω να βλέπω πάντα τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League!».

Όσο για το σημαντικότερο αγωνιστικό ατού του τέταρτου Ισπανού στην ιστορία της ομάδας που θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τους Ακόστα, Ναδάλες και Κόντε; Μεταφέρει πολύ καλά την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση και συμμετέχει στη δημιουργία φάσεων.