Ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία του για το φιλικό με τον Θεσπρωτό ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, βγήκαν και τα τεστ covid-19 που ήταν όλα αρνητικά κι έτσι η ομάδα είναι πανέτοιμη και απ’ αυτήν την άποψη για τα δύο ματς που είναι κρίσιμα ενόψει πρεμιέρας Super League το επόμενο Σαββατοκύριακο. Από τα φιλικά αυτά αναμένονται χρήσιμα συμπεράσματα που θα καταδείξουν τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών.

Στη σημερινή προπόνηση ο κ. Γιαννίκης είχε σε ξεχωριστά γκρουπ τις δύο ενδεκάδες που σκέφτεται για αύριο και δούλεψε μαζί τους τακτικά θέματα, ενώ στο τέλος έγινε διπλό.

Ο Ντομίνγκεζ πάλι έβγαλε το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, αλλά δεν συμμετείχε στο διπλό και γενικότερα δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στα φιλικά της Πέμπτης και του Σαββάτου, αφού θα χρειαστεί να δουλέψει εντατικά μερικές μέρες για να μειωθεί και το ρίσκο κάποιου τραυματισμού εξαιτίας βιασύνης. Πάντως είναι φανερή η ποιότητά του από τις επαφές που έχει με την μπάλα.

Το φιλικό με τον Θεσπρωτό θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 18:15 στο ΠΕΑΚΙ χωρίς παρουσία φιλάθλων. Θα υπάρξει, ωστόσο, ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3, όπως και για το φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.