Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης παραχώρησε δηλώσεις μετά το σημερινό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό, σημειώνοντας ότι η ομάδα θα μάθει από τα λάθη της για να μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμη όταν πρέπει.

Αναλυτικά:

«Αν και ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, δεν παύει να είναι μεγάλης σημασίας για μας, όπως και τα προηγούμενα φιλικά. Το αποτέλεσμα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο το να κρατήσουμε τα λάθη μας από το συγκεκριμένο παιχνίδι και να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Υπήρξαν αρκετές καλές στιγμές στη διάρκεια του παιχνιδιού και πολλές ακόμα τις οποίες θα πρέπει να διορθώσουμε μελλοντικά».

Για τις πολλές αλλαγές που είχε σήμερα ο ΠΑΣ: «Εντάξει αυτά γίνονται στο πλαίσιο του να παρουσιάσει η ομάδα την καλύτερη δυνατή εικόνα, πολλά παιδιά ήταν τραυματίες σήμερα, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για μας. Σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, οι απαιτήσεις της χρονιάς είναι πολύ μεγαλύτερες. Θεωρώ ότι την κατάλληλη στιγμή στην έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε κάποιες στιγμές που η ομάδα αναπτύχθηκε με σωστό τρόπο, ώστε να τις υιοθετήσουμε στο παιχνίδι μας μελλοντικά».

Για το αν είναι προτιμότερη μία ήττα στα φιλικά: «Σίγουρα. Βέβαια πάντα στόχος είναι η νίκη, ακόμα και στα φιλικά, αλλά αν είναι να συμβαίνει κάποιο στραβοπάτημα, καλύτερα να συμβαίνει στα φιλικά και να μαθαίνουμε απ’ αυτό για να αποφύγουμε τα λάθη στα επίσημα παιχνίδια».