Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από πλευράς Πανιωνίου, την Πέμπτη οι άνθρωποι των «κυανέρυθρων» ετοιμάζονται να βρεθούν στα γραφεία της UEFA για να εκθέσουν τις απόψεις τους και να αντικρούσουν τα επιχειρήματα της Deloitte.

Η τελευταία είναι καταπέλτης εναντίον του και μάλιστα εισηγείται και τριετή επιτήρηση, που σημαίνει ότι ανά 3μηνο ο Πανιώνιος θα ελέγχεται και θα πρέπει να ακολουθήσει πολύ σφιχτή οικονομική πολιτική για να επιστρέψει στο δρόμο της εξυγίανσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συνεργάτη μας Μιχάλη Μερτζιανίδη, το οποίο μετέδωσε στην αποψινή του εκπομπή «Στη Λακούβα», δεν προβλέπεται να είναι ούτε άνθρωπος του Πανιωνίου ούτε του ΠΑΣ στη διάρκεια της συζήτησης του θέματος, γιατί η διαδικασία είναι γραπτή. Ωστόσο είναι στη διακριτική ευχέρεια της UEFA αν θέλει να δεχτεί τον Πανιώνιο σε ακρόαση, αν της το ζητήσει, κάτι που φαντάζει δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι η UEFA πληρώνει την Deloitte για να κάνει λεπτομερείς ελέγχους και δεν είναι διαδικασία «αγγαρείας», στην οποία ενδέχεται να υπάρχουν λάθη ή παραλείψεις, γι’ αυτό και το αρνητικό πόρισμα της Deloitte είναι αδύνατον να ακυρωθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ρεπορτάζ δίνουν ως οριστική τη συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στο Europa League.

Στην ίδια εκπομπή ήταν φιλοξενούμενος ο πρόεδρος της επιτροπής Σταδίων, Σπύρος Πάικας, που αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο ότι υπάρχει η καλή διάθεση να γίνει ό,τι πρέπει ώστε τουλάχιστον στα προκριματικά η ομάδα να παίξει στο «Ζωσιμάδες».