Απογευματινή προπόνηση είχαν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που από σήμερα άρχισαν να κινούνται σε ρυθμούς ΑΕΚ. Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 20:30, αλλά ως γνωστόν για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί επανεξέταση των επιδημιολογικών δεδομένων της περιοχής και το αν θα μπει η Π.Ε. Ιωαννίνων στο «κόκκινο». Επομένως υπάρχει μια σχετική επιφυλακή για το τι θα γίνει, καθώς δεν είναι σαφείς οι προβλέψεις της Super League για τις περιπτώσεις τοπικών lockdown. Η ευχή, πάντως, είναι να πάνε όλα καλά για τον Νομό και σύντομα τα μέτρα να αποδώσουν.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Σάντι Κρίζμαν που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και αυτός ήταν και ο λόγος που έγινε αλλαγή στο 76’ με τον Μπρένερ. Έχει ένα τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο και θα χάσει σίγουρα το ματς με την ΑΕΚ και πιθανόν και το επόμενο με τον Ατρόμητο. Στη μαγνητική που θα κάνει την επόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί σε ποιο ματς θα είναι σε θέση να επιστρέψει.

Ο έτερος τραυματίας, Χουάν Ντομίνγκεζ, ξεπέρασε την ενόχληση στο ισχίο και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Αργύρη Γιαννίκη, που την Κυριακή θα έχει πάλι την ίδια βάση για ενδεκάδα, με 2-3 αλλαγές όμως, ώστε να παίρνουν τις ανάσες τους όσοι τις χρειάζονται.