Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Αργύρη Γιαννίκη πριν την προπόνηση που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ, αφού ένας τραυματισμός του Λώλη από χθες διαπιστώθηκε σήμερα από τον γιατρό ότι είναι θλάση στον λαγονοψοΐτη. Έτσι ο νεαρός μέσος μένει κι αυτός εκτός δράσης για τον προσεχή αγώνα με τη Λαμία.

Ο Λώλης είχε βγάλει το τελευταίο διάστημα κούραση και είχε μείνει εκτός αποστολής στον αγώνα με τον ΟΦΗ, όμως δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και λογικά πλέον θα επανέλθει στις αρχές του 2021.

Πιο ευχάριστα του αναμενόμενου είναι τα νέα για τον Κρίζμαν, για τον οποίο άναψε το «πράσινο φως» από τον γιατρό να επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις, κάτι που ενδεχομένως να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει ο κ. Γιαννίκης ακόμα και με τον Παναθηναϊκό, παιχνίδι που θυμίζουμε ότι πάει για διεξαγωγή στο «Απ. Νικολαΐδης».

Όσον αφορά τους Λέο και Σάλιακα, έκαναν το πρόγραμμά τους στο γυμναστήριο και βγήκαν για μερικά λεπτά όπου παρακολούθησαν μαζί την προπόνηση. Οι πιθανότητες να αγωνιστούν απομακρύνονται. Ειδικά για τον Σάλιακα δεν υπάρχει περίπτωση ρίσκου, καθώς έχει τράβηγμα, ενώ για τον Λέο θα υπάρχει μια αναμονή ως την τελευταία στιγμή, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Κανονικά συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες στην προπόνηση, στην οποία ο κ. Γιαννίκης δούλεψε κάποιες ασκήσεις με τελειώματα 3 εναντίον 3, 3 εναντίον 2 και 2 εναντίον 1 και στο τέλος έγινε δίτερμα σε μικρό χώρο 8 εναντίον 8 με εναλλαγές τριών γκρουπ παικτών.

Δεν άνοιξε ακόμα τα χαρτιά του ο κόουτς για την ενδεκάδα και πως θα διαχειριστεί τις απουσίες, κάτι που λογικά θα δοκιμάσει να το δει αύριο, στην τελευταία προπόνηση υψηλής έντασης της εβδομάδας, αφού το Σάββατο πριν τα ματς είθισται να γίνεται απλά ένα χαλάρωμα.