Η δημοτική παράταξη του επί πολλά χρόνια μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκου Γκόντα, η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, δεν θα μπορούσε να παραλείψει να στείλει κι εκείνη τη δική της ξεχωριστή ευχή στον ΠΑΣ Γιάννινα για την έξοδό του στο Europa League, επισημαίνοντας και τις αντιξοότητες που αντιμετώπιζε πάντα η ομάδα εκτός γηπέδων.

“Πενήντα χρόνια κυνηγούσε το όνειρο συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό θεσμό ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  κι αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα χθες και ύστερα από αρκετές ταλαιπωρίες του παρελθόντος.

Όλοι οι Ηπειρώτες χαίρονται γι αυτή την διάκριση της αγαπημένης ομάδας τους, η οποία μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού ο θρυλικός ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ τα τελευταία χρόνια έδειξε δείγματα γραφής αγωνιστικότητας ,συνέπειας και ήθους στους αγωνιστικούς χώρους.

 Η συμμετοχή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  σε  Ευρωπαϊκή  διοργάνωση  αποτελεί μια δικαίωση της μεγάλης οικογένειας της ομάδας , η οποία αφού στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων  αντιμετωπίζοντας ένα σωρό αντιξοότητες, τώρα πορεύεται σε ένα άλλο πεδίο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό γίγνεσθαι.

 Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ  και  επικεφαλής της κ.Νίκος  Γκόντας,  για μια ακόμη φορά συγχαίρουν όλους όσους συνετέλεσαν σ αυτόν τον τιτάνιο αγώνα  και υπόσχονται αμέριστη συμπαράσταση, όπως έχουν πράξει και κατά το παρελθόν, για καλύτερη συνέχεια και εύχονται το χθεσινό όνειρο να πάρει διαστάσεις θριάμβου στη νέα πορεία της ομάδας.

 Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στην προπονητή    Γίαννη Πετράκη  και στην υπόλοιπη τεχνική ηγεσία και στον  μεγαλομέτοχο Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει στο όνειρο της  Ευρωπαϊκής καταξίωσης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ”.