Ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε προαναγγείλει μέσω της συνέντευξής του στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 ότι υπάρχει μία μικρή περίπτωση παραμονής του Ίλιτς. Η πιθανότητα αυτή έχει αυξηθεί περισσότερο τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχει μία επαναπροσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το οικονομικό συνεχίζει να τους χωρίζει, καθώς ο κ. Χριστοβασίλης δεν μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την πρότασή του, με αποτέλεσμα να χρειάζονται βήματα υπαναχώρησης από τον Σέρβο επιθετικό, που ωστόσο έχει την ευκαιρία να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και ουσιαστικά να κλείσει την καριέρα του εδώ, κάνοντας τα Ιωάννινα δεύτερο σπίτι του.

Πιθανότατα να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες το πολύ και αν τα βρουν οι δύο πλευρές, τότε ο Ίλιτς θα ανέβει κι αυτός άμεσα στο Καρπενήσι να πιάσει δουλειά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ίλιτς είναι στην πόλη μας εδώ και 2 εβδομάδες και προπονείται μόνος του, οπότε δεν έχει μείνει πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση, αρκεί όμως να μη χαθεί άλλος χρόνος.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, ακόμα δεν υπήρξε κάτι ανακοινώσιμο. Από ώρα σε ώρα, όμως, αναμένεται η λίστα με τους παίκτες που θα έχει μαζί του ο Γιάννης Πετράκης για να δούμε αν έπεισαν οι 3 ξένοι που δοκίμαζε, αν και δεν υπήρξε κάποιος που να έκανε τη μεγάλη διαφορά.