image description

Με το ισπανικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε σήμερα και συγκεκριμένα την αναμέτρηση Ουέσκα – Γρανάδα, από την οποία προκύπτουν καλά στοιχεία για ποντάρισμα.

Διάβασε το πιο αναλυτικό πρόγραμμα νβα εδώ

Ουραγός η γηπεδούχος, αλλά από τότε που έφυγε ο προπονητής Μίτσελ και ανέλαβε ο Πατσέτα, έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. Στα 4 τελευταία ήταν ανταγωνιστική, περιόρισε σε 0-0 τη Βιγιαρεάλ, κέρδισε με 3-1 στο «εξάποντο» μέσα στη Βαγιαδολίδ και ηττήθηκε από Ρεάλ (2-1), Σεβίλλη (1-0), ούσα όμως ανταγωνιστική. Είναι στο -5 από τη 17η θέση και την Εϊμπάρ, έχοντας όμως να δώσει ένα ματς παραπάνω, οπότε σε περίπτωση που κερδίσει απόψε αναζωπυρώνει τις ελπίδες για παραμονή.

Αλήθεια, ποιος περίμενε η Γρανάδα να κερδίσει τη Νάπολι μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα με το «καθαρό» 2-0; Αξίζουν πολλά μπράβο στο συγκρότημα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που είναι μια ανάσα από τους «16» στην πρώτη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια, το αποτέλεσμα αυτό δημιουργεί προσδοκίες και ίσως το αποψινό ματς περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού πιθανή πρόκριση την ερχόμενη Πέμπτη στη Νάπολη, θα είναι ιστορική για την ομάδα. Έχει και σημαντικές απουσίες, οπότε θα πάω στον – διαβασμένο σε απόδοση – άσο.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Πριμέρα Ντιβιζιόν στο Foxbet