Την ευκαιρία να δει σ’ ένα ακόμα παιχνίδι τη Λαμία είχε ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης και μάλιστα σ’ ένα νικηφόρο ματς το απόγευμα της Τετάρτης, όπου έδωσε το εξ’ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε με 0-1 στο Αλκαζάρ και σίγουρα ο κόουτς των Ηπειρωτών έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τον προσεχή αντίπαλο των Ηπειρωτών.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε ρίξει «λευκή πετσέτα» με τον ΠΑΟΚ στοχεύοντας το σημερινό, αλλά και το κυριακάτικο παιχνίδι, οπότε η σημερινή εικόνα είναι σαφώς πιο αντιπροσωπευτική της φόρμας των Λαμιέων.

Στο μεταξύ, μετά το διήμερο ρεπό Δευτέρας και Τρίτης, από σήμερα ξεκίνησε και ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (17:15). Μοναδικοί απόντες είναι οι Σιόντης και Οικονομόπουλος, για τους οποίους η επιστροφή αργεί, όπως γράφαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Σήμερα η προπόνηση περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση και στη συνέχεια μικρά παιχνίδια κατοχής 6 εναντίον 2 και αγωνιστικό παιχνίδι 10 εναντίον 10 με στηρίγματα σε περιορισμένο χώρο.