Για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και το επικείμενο μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος, το οποίο χαρακτήρισε διαφορετικό, μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι.

Με τον Ρουμάνο τεχνικό να τονίζει παράλληλα στην κάμερα της Nova ότι πρέπει το «τριφύλλι» να βρει που πλεονεκτεί έναντι των Ηπειρωτών και να αξιοποιήσει το πλεονέκτημά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι:
Για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα είναι ένας εύθραυστος αγώνας, πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχουμε επιτυχίες. Το χαστούκι που δεχθήκαμε χθες πόνεσε πολύ στο κεφάλι. Ηττηθήκαμε, είμαστε στεναχωρημένοι, πρέπει να δείξουμε μια άλλη εικόνα».

Για τον τρόπο που παίζει η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη και αν γνωρίζουν τον τρόπο που αγωνίζεται: «Πιστεύω ότι ο τρόπος που εξελίχθηκε ο αγώνας μας ανάγκασε να γυρίσουμε την πλάτη στην οργάνωση. Αυτό ουσιαστικά μάς υποχρέωσε να κάνουμε ενέργειες με ρίσκο που δεν σκεφτήκαμε για να κερδίσουμε την μπάλα».

Σχετικά με το παιχνίδι της Super League που είναι διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι, τα προβλήματα με τον ΠΑΣ αφήνουν τα ίχνη τους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Αν μπορέσουμε να έχουμε την εξυπνάδα να καταλάβουμε που είμαστε ισχυρότεροι από τον ΠΑΣ είναι σημαντικό αυτό. Θεωρώ ότι με αυτές τις συνθήκες, που έχουμε τον έναν αγώνα μετά τον άλλο πρέπει να έχουμε απλές λύσεις για να μην περιπλέξουμε τα πράγματα».