image description

Εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διάφορα δημοσιεύματα περιγράφουν σκηνές απείρου κάλλους που φέρονται να διαδραματίστηκαν τόσο στο ημίχρονο όπου λογομάχησαν παίκτες μεταξύ τους όσο και με τον Μπόλονι, ενώ την επόμενη μέρα οπαδοί φέρονται να απείλησαν τους παίκτες στην προπόνηση ότι την επόμενη φορά που θα χάσουν θα κάνουν… «επισκέψεις» στα σπίτια τους!

Το σκηνικό μυρίζει μπαρούτι, αλλά αυτό ουδόλως πρέπει να επηρεάσει τους παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη, που πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο καθήκον τους. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έχει βαριά φανέλα και ως «πληγωμένο θηρίο» θα έρθει να πάρει τη «ρεβάνς» στο πρωτάθλημα για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να δικαιολογήσει τον αποκλεισμό ως «κακή συγκυρία».

Ενδεικτική, πάντως, της αντίδρασης που περιμένουν να βγάλουν οι «πράσινοι» απέναντι στον ΠΑΣ είναι η δήλωση του Λοντίγκιν στον Μιχάλη Μερτζιανίδη λίγο μετά την άφιξη της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ: «Έχουν δύο ήττες από εμάς, θα είναι εκνευρισμένοι, τρελαμένοι και μάλλον εμείς θα έχουμε τώρα την πίεση παρά αυτοί, για να αποδείξουμε ότι δεν τους κερδίσαμε τυχαία».

Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι θα έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα και το πρώτο στοιχείο που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΣ είναι η συγκέντρωση.

Ο Παναθηναϊκός θα έρθει με απουσίες για το αυριανό παιχνίδι. Έξω θα είναι ο τραυματίας Βέλεθ που τραυματίστηκε στην προθέρμανση του αγώνα της Τετάρτης, ενώ τιμωρημένοι με κάρτες είναι οι Αλεξανδρόπουλος και Μολό.