image description

Οι δύο τελευταίες ομάδες που θα συμπληρώσουν την οκτάδα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ θα βγούνε απόψε, αν και τη μία την ξέρουμε ήδη, καθώς μετά το 4-1 στο πρώτο ματς το Μπάγερν – Λάτσιο είναι τυπική διαδικασία. Ανοιχτό το άλλο ζευγάρι, προβάδισμα έχει η Τσέλσι έναντι της Ατλέτικο.

Μάθε πως να παίζεις pamestoixima και κέρδισε

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Η Τσέλσι έχει το «πάνω χέρι» μετά τη νίκη της με 1-0 στο ουδέτερο Βουκουρέστι στο πρώτο ματς. Το αήττητο με τον Τούχελ στον πάγκο έχει φτάσει τα 12 ματς, αν πιάσει… 13άρι θα πανηγυρίσει μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά. Χωρίς του Τιάγκο Σίλβα (Α), Ζορζίνιο (Μ), Μάουντ (ΜΕ) και Έιμπραχαμ (Ε) η αγγλική ομάδα. Η Ατλέτικο παραπατάει το τελευταίο διάστημα, εκτός του ζόρικου έργου που έχει απόψε, έχει θέσει σε αμφιβολία τον τίτλο του πρωταθλήματος που φάνταζε σίγουρος πριν από ένα μήνα. Επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Ζοάο Φέλιξ ο Σιμεόνε, περιμένουμε πιο επιθετική την ισπανική ομάδα. Δύσκολα θα συμμετάσχει ο Λεμάρ (Μ).

Προγνωστικό: Η Ατλέτικο θα είναι πιο ενεργή επιθετικά, όμως και την Τσέλσι τη βολεύει το σύστημα των αντεπιθέσεων. Πιθανόν να βρούνε από ένα γκολ (τουλάχιστον) η κάθε ομάδα, στο 2.05 το G/G.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.