Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα παραμείνει ο προπονητής Νίκος Δουβίτσας για 2+1 χρόνια, όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ γυναικών. Ο έμπειρος κόουτς μπορεί να μην πρόλαβε να δείξει πολλά στους αγωνιστικούς χώρους, μιας και μέχρι τώρα το πρωτάθλημα τελούσε υπό αναστολή, όμως κέρδισε τους ανθρώπους της ομάδας με τις γνώσεις και τη φιλοσοφία του και γι’ αυτό η ομάδα έσπευσε να τον “δέσει”.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών ξεκινάει πάλι από σήμερα 24/3, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει ρεπό τις δύο πρώτες αγωνιστικές που επρόκειτο να παίξει με τις δύο ομάδες που δήλωσαν ότι δεν θα κατέβουν. Έτσι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα αρχίσουν από την άλλη Τετάρτη 31/3.

Η ανακοίνωση για τον κ. Δουβίτσα:

H διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Δουβίτσα για τα επόμενα 2+1 έτη.

Ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Ζήκος δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον Νίκο Δουβίτσα για τα επόμενα 3 χρόνια. Η απόφαση αυτή δεν ήταν δύσκολη καθώς από την πρώτη στιγμή τα δείγματα γραφής του κόουτς Δουβίτσα ήταν πολύ θετικά, όπως και το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα μας στους αγώνες αλλά και καθόλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, που αντιμετωπίστηκε με επαγγελματισμό. Μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία για την ομάδα αλλά και τα τμήματα υποδομών και έχουμε όλοι υψηλούς στόχους, τους οποίους με δουλειά και αφοσίωση θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε”.

Με τη σειρά του ο Νίκος Δουβίτσας δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Μάστακα και αντιπρόεδρο Γιάννη Ζήκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ανανεώνοντας το συμβόλαιο μου. Η ομάδα δείχνει ότι έχει την διάθεση και το σθένος να φθάσουν πολύ ψηλά τον ΠΑΣ Γιάννινα και εύχομαι κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και καλύτερα. Πλέον το πρωτάθλημα ξεκινάει με πολλούς προβληματισμούς και ερωτηματικά που κάθε ομάδα θα πρέπει να βρίσκει τρόπους να τα αντιμετωπίζει. Κάποιες ομάδες ενισχύθηκαν κάποιες έχασαν βασικές παίκτριες και όλα αυτά γιατί δεν υπήρχε ένας προγραμματισμός από την αρχή έτσι ώστε να μην σταματήσουμε ποτε. Εγώ προσωπικά και οι παίκτριες μου με την στηρίξη της διοίκησης θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα κάνουμε τα πάντα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με υγεία και αξιοπρέπεια”.