Με το δεξί επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝIΝΑ WBC, και έφερε νικηφόρο αποτέλεσμα  68-63 επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα συνέχισε έτσι την αήττητη πορεία της, που είχε μπει στον «πάγο» εξαιτίας της πανδημίας.

Πόσο εύκολο είναι για τον ΠΑΣ μετά από την πολύμηνη διακοπή να διατηρεί την φόρμα του; Αυτό κλήθηκε να απαντήσει ο προπονητής  Νίκος Δουβίτσας, μιλώντας αποκλειστικά στην ραδιοφωνική εκπομπή «Girls Power» της Ζωής Καλύβα στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3.

Ο coach του ΠΑΣ μετέφερε την εικόνα της αναμέτρησης, κάνοντας λόγω για δύσκολη νίκη, και τη σπουδαία εμφάνιση των παικτριών του, που είχαν αντίπαλο και τους διαιτητές. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις Αμερικανίδες παίκτριες που ήρθανε στην ομάδα πρόσφατα και πρόσφεραν τα μέγιστα, ενώ απάντησε και στην ερώτηση το πόσο δύσκολο είναι το να ακολουθεί η ομάδα αυτό τον ρυθμό με τα συνεχόμενα παιχνίδια, Κυριακή – Τετάρτη, λέγοντας ότι είναι ό,τι χειρότερο μετά από πέντε μήνες απραξίας.

Στόχος, πάντως, όπως υπογράμμισε, είναι ο ΠΑΣ να επιστρέψει στο καλό μπάσκετ και την εικόνα που είχε πριν τη διακοπή, παίζοντας με τρόπο που θα τον χαίρονται οι φίλαθλοι.

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής από το 6ο λεπτό: