Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Bild», μέσω της οποίας αναφέρθηκε στην… ανοιχτή πόρτα της Στουτγκάρδης, την τιμή για το ντεμπούτο του στην Εθνική και το προσωπικό του γυμναστήριο.

«Έχω άλλους δύο μήνες εδώ στην Στουτγκάρδη και θέλω να τελειώσω την σεζόν όσο το δυνατόν πιο ψηλά μαζί της. Φυσικά θέλω να κερδίσω και τρόπαια, για αυτό παίζω ποδόσφαιρο. Η πόρτα της είναι ανοιχτή κι αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, αλλά θα μπορώ να μιλήσω για το μέλλον συγκεκριμένα μόνο όταν έχω συζητήσει με την Άρσεναλ για τη νέα σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 23χρονος άσος που αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη, με την μορφή του δανεισμού από την Άρσεναλ.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ υπερήφανος που έκανα το ντεμπούτο μου με την Εθνική. Ήξερα μερικούς παίκτες από την Κ21 της Ελλάδας ή από το πρωτάθλημα. Η κλήση μου έδωσε ενέργεια για όλη την υπόλοιπη σεζόν. Ήταν ένα από τα όνειρα της καριέρας μου».

Παράλληλα, ο Μαυροπάνος μίλησε και για την επιστροφή του στην δράση, μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, αποκαλύπτοντας το… μυστικό του “όπλο”.

«Έχω στήσει ένα μικρό γυμναστήριο σε ένα δωμάτιο, με μερικά μηχανήματα στο διαμέρισμά μου και κάνω έξτρα προπόνηση.Το ξεκίνησα αυτό στην Άρσεναλ, έφερα τα μηχανήματα στη Γερμανία και τώρα είναι σχεδόν πλήρως εξοπλισμένο», σχολίασε.