image description

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της περιόδου δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, που σε διάστημα 8 ημερών βρίσκεται για 3η φορά στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ζωγράφου. Μετά τις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, η ομάδα του κ. Δουβίτσα έχει μπροστά της έναν αντίπαλο που είναι περισσότερο στα μέτρα της. Συν τοις άλλοις είναι το ματς που θα κρίνει αν οι «κυανόλευκες» θα συνεχίσουν να ελπίζουν για είσοδο στην τετράδα ή αν ο στόχος αυτός θα χαθεί.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 και θα μεταδoθεί ζωντανά από το κανάλι του ΠΑΣ Γιάννινα WBC στο youtube https://www.youtube.com/channel/UC5cSlE6xrAFMJY6JoLxcr9g

Στο pregame της ομάδας ο κ. Δουβίτσας δήλωσε: «Είχαμε μια σειρά από δύσκολους αγώνες, οι οποίοι ήταν για μας μια προετοιμασία εν όψει των παιχνιδιών που έρχονται. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός που παίξαμε ήταν δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Γενικά σ’ ένα διάστημα 20 ημερών πήγαμε Χανιά, Θεσσαλονίκη και δύο φορές Αθήνα και θα παίξουμε κι ένα ακόμα παιχνίδι στην Αθήνα με αντίπαλο την ομάδα του Ζωγράφου.

Χρησιμοποιήσαμε αυτά τα δυνατά παιχνίδια για να δεθούμε περισσότερο ως ομάδα, γιατί σαν καινούργια ομάδα δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε λόγω των πολλών ταξιδιών. Με τον Ζωγράφου δίνουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι του Β’ Γύρου, γιατί αν κερδίσουμε συνεχίζουμε να ελπίζουμε για την 4η θέση, ενώ θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την 5η θέση. Όλα αυτά θα φανούν μέσα στο γήπεδο, γιατί θα έχουμε να κάνουμε μ’ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο με Ελληνίδες παίκτριες που έχουν κερδίσει ομάδες με 3 ξένες. Το γεγονός ότι ο Ζωγράφου δεν παίζει στο δικό του κλειστό, αλλά στου Ηλυσιακού δεν αποτελεί δικαιολογία για μας, γιατί ό,τι θα ισχύει για εκείνες θα ισχύει και για μας, μόνο που εμείς θα έχουμε και ταξίδι.

Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριές μου που όλον αυτόν τον καιρό δείχνουν πολύ μεγάλη δύναμη στις προπονήσεις και να συγχαρώ και τη διοίκηση της ομάδας, γιατί σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι μας διασφάλισε ένα διήμερο, ώστε οι κοπέλες να είναι πιο ξεκούραστες και να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε».

Δείτε το pregame με τις δηλώσεις του κ. Δουβίτσα, αλλά και της αθλήτριας, Ράντι Μπράουν

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 3ης αγωνιστικής του 2ου Γύρου της Α1 Γυναικών, είναι:

Μ.Τετάρτη 28/4

Π. Γιαννακόπουλος 15.00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Αναστόπουλος Αντ.-Μακρόπουλος-Νάστος (Ντίνος)

Κλαδισού 13.00 ΟΑ Χανίων-Ολυμπιακός Στρέμπας-Δολγυρας-Τζίμης (Πετράκης Ν.)

Α. Φώτσης 15.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-ΠΑΣ Γιάννινα Μαρινάκης-Ρίζος-Τσακιράκη (Παππάς)

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "θέση ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-21 presentedby ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ 1. Μετά την 3ηΑγωνιστική Ομάδα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AO 2. Βαθμοί (N-H) Αγώνες 21 (10-1) 3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 11 ΑΣ ΠΑΟΚ 21 (10-1) 11 OA ΧΑΝΙΩΝ 5. 19(8-3) 11 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19 (8-3) 6. 11 ΣΣΟΓΡΑΘΟΥΑΙ 7. ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 16 (5-6) 11 8. ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 15(4-7) 11 9. AO ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (3-6) 9 10. AO ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 10(1-8) 9 ΑΣ NIKH ΛΕΥΚΑΔΑΣ 10(1-8) 9 10(1-8)"