image description

Σήμερα το πρόγραμμα έχει Β’ Γαλλίας, καθώς υπάρχει το εξ αναβολής ματς της 35ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Τουλούζ που υποδέχεται την Πο FC. Η άτυχη λόγω covid-19 Τουλούζ είναι στην 3η θέση με 68 βαθμούς, 4 πίσω από τη 2η θέση και την Κλερμόν, που υπό την παρούσα κατάσταση ανεβαίνει απευθείας κατηγορία.

Όλες οι νεότερες αποδόσεις για το euro 2020

Το έργο λέει ότι η Τουλούζ θέλει μόνο νίκη για να πάει τη διαφορά στον ένα πόντο, έτσι ώστε τη τελευταία αγωνιστική να ελπίζει στο θαύμα. Για να γίνει αυτό πρέπει στο φινάλε να κερδίσει μέσα στην Ντανκέρκ, που κινδυνεύει με φούντο και την ίδια ώρα η Κλερμόν να μην κερδίσει την Καέν που είναι με το ένα πόδι υποβιβασμένη.

Βέβαια, στην εξίσωση υπάρχει και η Πο FC, που έχει 40 πόντους και που αυτή χαροπαλεύει για να σωθεί. Αν δεν καταφέρει σήμερα να πάρει πόντο-ους θα έχει ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική που παίζει στην έδρα με τη φαινομενικά «αδιάφορη» βαθμολογικά Βαλενσιέν. Βέβαια, ίσως να μην χρειαστεί καν πόντους διότι η Καέν (38 βαθμοί) θα φιλοξενεί την Κλερμόν, ενώ η Σαμπλί, που ισοβαθμεί μαζί της (38 βαθμοί) και μπορεί να απειλήσει θεωρητικά την Πο FC, παίζει επίσης δύσκολο αγώνα στην Παρί, η οποία θέλει να σιγουρέψει τα μπαράζ.

Οπότε όσο υπάρχει ελπίδα στην Τουλούζ θεωρητικά πρέπει να την εξαντλήσει και μετά να της πούμε… Goodbye Toulouse (αγαπημένο παλιό τραγουδάκι της νιότης μας από τους Stranglers).

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για τη Λιγκ 2 στο Foxbet