ON DEMAND
Featured · ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Παρελθόν ο Πετράκης από τον Απ. Λεμεσού -Στη 2η θέση τερμάτισε η ομάδα του

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος, με την ομάδα του να μένει στη 2η θέση της βαθμολογίας, 5 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Ομόνοια.

Η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε και τυπικά σήμερα το τέλος της συνεργασίας της με τον Κρητικό τεχνικό, ευχαριστώντας τον για το ήθος και την εντιμότητά του.

image description

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Γιάννη Πετράκη, καθώς επίσης και με τους Γιάννη Κατσούλη, Λάζαρο Βαρδάκη και Παναγιώτη Τοπαλίδη.

O Ελλαδίτης τεχνικός καθοδήγησε τον Απόλλωνα σε 28 παιχνίδια, έχοντας ως απολογισμό 15 νίκες, 9 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ο Γιάννης Πετράκης εργάστηκε με αφοσίωση και μεθοδικότητα για την εκπλήρωση των στόχων μας, ενώ το ήθος και η εντιμότητα του ήταν κύρια χαρακτηριστικά του.

Ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας.

Μοιράσου: