image description

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να αποτελέσει ο Μάκης Χάβος! Ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί από τον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας μετά από μόλις επτά παιχνίδια και ενώ είχε προσληφθεί μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, στον Απόλλωνα δεν ικανοποιήθηκαν από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της ομάδας στα πλέι-άουτ και θα λύσουν το συμβόλαιό του, θέλοντας να πάρουν έναν προπονητή που θα έχει υψηλότερες βλέψεις και θα μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κάνει το βήμα παραπάνω.

Ήδη έχουν γίνει επαφές με αρκετούς προπονητές, ωστόσο αυτοί που την παρούσα στιγμή βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη λίστα είναι ο Γιάννης Πετράκης και ο Τζανλούκα Φέστα. Ο πρώτος έχει θέσει ορισμένους όρους, κάτι που είχε συμβεί και προ τετραετίας όταν είχε γίνει εκ νέου επαφή μαζί του, ενώ ο δεύτερος θέλει σαν… τρελός να μετακομίσει στη Ριζούπολη και να αναλάβει σε μια ομολογουμένως πιο εύκολη περίπτωση αλλά και με μεγαλύτερο ρίσκο, αφού ο Φέστα δεν έχει δείξει τόσο καλά δείγματα όσο ο Πετράκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Απόλλωνα θέλουν να βρουν έναν τεχνικό που γνωρίζει από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά εάν υπήρχε κάποια περίπτωση που να ξεχώριζε από το εξωτερικό θα ήταν καλοδεχούμενη. Παράλληλα, υπάρχει ένα ακόμα όνομα στη λίστα που γνωρίζει πολύ καλά την Super League και εξετάζεται, επίσης!