Ο κ. Γιάννης Τσιάντας αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή στην Α.Ε. Καμποχωρίων, πλαισιώνοντας τον προπονητή, Γιάννη Φράγκο.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Η Α.Ε. Καμποχωρίων ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ιωάννη Τσιάντα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον προπονητή της ομάδος Ιωάννη Φράγκο, από τη θέση του βοηθού προπονητή και υπευθύνου εκγύμνασης. Ο κ. Τσιάντας αποτελεί εισήγηση του πρώτου προπονητή και στη συνάντηση που είχαμε μαζί του υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων για τη δομή και τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Ιωάννης Τσιάντας είναι 39 ετών, αστυνομικός στο επάγγελμα, και τελειόφοιτος της Σχολής Προπονητών της Γ.Γ.Α. Υπήρξε μέλος της ομάδας Πήγασος Ιωαννίνων για αρκετά χρόνια σε Β και Γ κατηγορία.

Ευχόμαστε καλή αρχή, και υπάρχει η αισιοδοξία πως το τεχνικό τιμ της ομάδος θα κάνει μια πολύ καλή διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και θα παρέχει στους παίχτες του συλλόγου τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα προπόνησης για τα δεδομένα της κατηγορίας. Εξάλλου η ομάδας μας, μέσα στο νέο πλάνο που επέλεξε να ακολουθήσει από φέτος, εκτός από τη δημιουργία μιας ομάδας στην οποία τα μέλη της θα ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε νέους, καταρτισμένους προπονητές να παρουσιάσουν τη δουλεία τους και να κάνουν τις γνώσεις τους πράξη. Κάτι που πιστεύουμε πως μόνο όφελος μπορεί να δημιουργήσει, τόσο για τα μέλη της ομάδας μας, όσο και για το χώρου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γενικότερα».