image description

Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Euro, με τον πρώτο να… μπαίνει στο χορό με τις αναμετρήσεις Ιταλία – Ουαλία και Ελβετία – Τουρκία.

Μάθε τα πάντα για τη στοιχηματική novibet

  1. Ιταλία – Ουαλία (19:00)

Αψεγάδιαστη ως τώρα η Ιταλία, δύο νίκες επί Τουρκίας, Ελβετίας με 3-0, οπότε της αρκεί ο βαθμός απόψε προκειμένου, πέρα από την πρόκριση στους «16», να εξασφαλίσει και την πρωτιά (ευκολότερο μονοπάτι στα νοκ άουτ). Αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Μαντσίνι, που θα προστατέψει τους Φλορέντσι, Κιελίνι.

Η Ουαλία εξέπληξε ευχάριστα απέναντι στην Τουρκία, θα μπορούσε να κερδίσει με ευρύτερο σκορ από το 2-0. Τρομερή εμφάνιση από τον Μπέιλ, που βρισκόταν με… κλειστά μάτια με τον Ράμσεϊ και δημιουργούσαν φάσεις. Ένας βαθμός της αρκεί προκειμένου να περάσει ως δεύτερη.

Προγνωστικό: Αν παραμείνει αήττητη για 30ό σερί παιχνίδι, η Ιταλία ισοφαρίζει ρεκόρ 80 χρόνων. Έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία ως τώρα στο τουρνουά, αν και απόψε ενδέχεται να γίνουν ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Η Ουαλία έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μεσοεπιθετικά αν και στην άμυνα έβγαλαν αρκετές φάσεις οι αντίπαλοί της στα δύο πρώτα ματς. Καταλήγουμε στα 2-3 γκολ του 2.01.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet