image description

Σ’ ένα παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα που έμοιαζε με τελικό παραμονής, ο Θεσπρωτός νίκησε με 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας και μία αγωνιστική πριν το φινάλε άγγιξε την παραμονή στην κατηγορία της Football League ή για να το θέσουμε καλύτερα, ουσιαστικά κέρδισε την άνοδο στην νέα Super League 2 που θα διεξάγεται από του χρόνου σε δύο ομίλους!

Έγινε σπουδαίο ντέρμπι στην Ηγουμενίτσα ανάμεσα στις δύο ομάδες που ήθελαν οπωσδήποτε να φύγουν με το αποτέλεσμα, ο μεν Θεσπρωτός για να παραμείνει στο κυνήγι της παραμονής ο δε Αλμωπός για να σωθεί και μαθηματικά. Ωστόσο η ήττα αυτή τον έβαλε σε σοβαρές περιπέτειες, δεδομένου ότι ο Απόλλων Πόντου έχει 2 ακόμα ματς, το ένα με την Τρίγλια που κι αυτή κινδυνεύει.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Αλμωπός ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ και κυρίως στις φάσεις του 53’ που είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Έππα και του 64’ που ο Λουσέρο είδε το πλασέ του από κοντά να σταματάει πάνω στη γραμμή από τον Γκανσιέρ.

Ο Θεσπρωτός κατάφερε τελικά να «χτυπήσει» στο φινάλε του ματς, πετυχαίνοντας το γκολ στο 88’ με κεφαλιά του Γιώργου Γώγου! Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε ένα «χρυσό» γκολ για την ομάδα του.

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό.

Θεσπρωτός: Κίναλης, Γώγος Γ., Ζιώγας (65’ Γώγος Τ.), Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου (65’ Πέντσας), Μπίκας, Πούφλης, Σαραντίδης, Γκανσιέρ, Πατσέκο (82’ Καζβιρόπουλος), Ραμίρεζ (93’ Σταυρίδης)