Και επίσημα τέλος στη συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Νίκο Μπαδήμα, με τον τέως βοηθό του Αργύρη Γιαννίκη να ευχαριστεί μέσω ανάρτησής του στα social media όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα 5 χρόνια, τόσο στις ομάδες υποδομών από τις οποίες ξεκίνησε όσο και στη μεγάλη ομάδα, καθώς για 2 χρόνια είχε τη δική του συνεισφορά στις επιτυχίες.

Ο κ. Μπαδήμας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Εργοτέλη για να αναλάβει ως πρώτος προπονητής.

Στην ανάρτησή του ο κ. Μπαδήμας γράφει:

ΠΑΣ Γιάννινα 2016 – 2021

Μετά από 5 υπέροχα χρόνια ήρθε η ώρα να πούμε εις το επανιδείν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.

Μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Γεωργουλοπουλο που με έβαλε στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα και τον κ. Δημήτρη Τερεζόπουλο για όσα μου πρόσφερε με τις γνώσεις του.

Χρήστο Αγγέλη, Μιχάλη Μπόλο και Γιάννη Λώλη είχαμε υπέροχη συνεργασία τον τελευταίο χρόνο και τα αποτελέσματα στις κ 19 , κ 17 μιλάνε από μόνα τους.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που ο Αργύρης Γιαννίκης με επέλεξε για συνεργάτη του και μου έδωσε την δυνατότητα να εξελιχθώ σαν προπονητής, αλλά και σαν άνθρωπος. Απίστευτη περηφάνια για όσα πετύχαμε 2 χρόνια μαζί με Γιάννη Ντουρουντό , Σπύρο Χριστόπουλο, Νίκο Γκορτζή και κάναμε όλη την Ελλάδα να μιλάει για τον Ajax.

Τα παιδιά στα γραφεία , οι φροντιστές της ομάδας με έκαναν από την πρώτη στιγμή να αισθανθώ “Γιαννιώτης” και τους ευχαριστώ γι’ αυτό όπως και τους οπαδούς της ομάδας.

Για το τέλος άφησα τον άνθρωπο που με στήριξε στα πολύ δύσκολα και τελούσε χρέη γενικού αρχηγού , ψυχολόγου κλπ. Βασίλη Λώλη δεν είσαι απλά φίλος , είσαι οικογένεια μου πλέον.

Vamos Pas