Ο Οσαγιαμέν Οσάουε παραμένει στα Ιωάννινα, παρότι δεν προπονήθηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, αφού περνάει από λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις. Στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να βεβαιωθούν ότι δεν έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα, ώστε μετά να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Οι συστάσεις που υπάρχουν για τον Αγγλονιγηριανό επιθετικό είναι πολύ καλές. Ο ποδοσφαιριστής έχει γαλουχηθεί στην Μπλακμπερν, ενώ πέρασε και από την Καϊζερσλάουτερν, σταθμοί της καριέρας του που ήταν σημαντικοί.

Σίγουρα οι τραυματισμοί που είχε είναι κάτι που κάνει την ομάδα διστακτική, αλλά οι διαβεβαιώσεις που παίρνουν για τον παίκτη είναι ότι εφόσον είναι ok από το χειρουργείο στον αστράγαλο, θα μπορέσει να βοηθήσει.

Ήδη ο παίκτης έχει περάσει από διάφορες εξετάσεις, καρδιολογικές κτλ και την Πέμπτη θα κάνει μαγνητική στον αστράγαλο για να δουν ποια είναι η κατάσταση του ποδιού του μετά το χειρουργείο που είχε κάνει.

Αν όλα πάνε καλά, είναι πιθανό ο 27χρονος επιθετικός να υπογράψει.

Εν τω μεταξύ ο Περέα θα είναι από αύριο στα Ιωάννινα και θα περάσει κι αυτός από ιατρικά κυρίως για να εκτιμηθεί η ενόχληση που έχει στη γάμπα. Θα ακολουθήσει κανονικά, πάντως, την προετοιμασία στα Τρία Πέντε Πηγάδια.