Ασυνήθιστες θερμοκρασίες επικρατούν τις τελευταίες μέρες στα Ιωάννινα, με το θερμόμετρο στον μετεωρολογικό σταθμό του Πανηπειρωτικού Σταδίου να δείχνει σήμερα το μεσημέρι ως υψηλότερη θερμοκρασία τους 41 βαθμούς Κελσίου! Και δυστυχώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, ο καύσωνας θα διατηρηθεί για 7-8 μέρες ακόμα!

Υπό αυτές τις ακραίες συνθήκες είναι δυστυχώς αναγκασμένος να κάνει την προετοιμασία του και ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ακόμα και στις 7 το απόγευμα το θερμόμετρο έδειχνε 38 βαθμούς και με την ολοκλήρωση της προπόνησης στις 8 το απόγευμα ήταν στους 36!

Αναγκαστικά τα διαλείμματα για να δροσιστούν οι παίκτες γίνονταν συχνότερα, ενώ ακόμα και το αεράκι, που συνήθως πνέει στην περιοχή, ήταν λίβας!

Σήμερα οι παίκτες είχαν διπλή προπόνηση. Για την πρωινή μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα από το πρωινό μας ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Το απόγευμα έγιναν ασκήσεις ειδικής αντοχής και τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Δεν συμμετείχαν οι Σνάιντερ και Γκαρντάφσκι (φώτο) που έκαναν ατομικά προγράμματα, όπως επίσης και οι αδελφοί Τριάδη που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα. Ο Γκαρντάφσκι πέρασε επιτυχώς όλες τις εξετάσεις, οπότε από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο και πάλι με διπλή προπόνηση, ενώ η ομάδα είναι stand by μήπως προκύψει κάτι για φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή. Αν δεν υπάρξει θετική απάντηση από ομάδα Super League 1, τότε θα αναζητηθεί ομάδα Super League 2 για φιλικό αγώνα στις 11 Αυγούστου.

Δείτε βίντεο από την πρωινή και την απογευματινή προπόνηση