Την πρώτη τους προπόνηση μετά το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ και την προετοιμασία στο Καρπενήσι, έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Παρασκευής στο ΠΕΑΚΙ.

Η επιστροφή είχε αρκετή δουλειά με όρεξη από τους ποδοσφαιριστές, κάτι που αποτυπώθηκε και στα πολύ ωραία γκολ που σημειώθηκαν στο εσωτερικό δίτερμα, ενώ σε ασκήσεις που έγιναν με πλαγιοκοπήσεις, είχαμε και το πρώτο γκολ του Ισπανού επιθετικού, Πέδρο Κόντε, με κεφαλιά (1′:25”), αν και το γκολ της ημέρας ανήκει στον Γιάκο, όπως θα δείτε αργότερα στη WEB TV (6′:15”)! Ωραίο γκολ και από τον Λίλα (5′:25”)

pas-proponhsh-ioulios-2016-2

Από την προπόνηση έλειπε ο Μαμπουλού που επέστρεψε στη Γαλλία να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και θα επιστρέψει στα Γιάννενα αύριο για να πιάσει κι εκείνος δουλειά.

pas-proponhsh-ioulios-2016-4

Πριν τις ασκήσεις με μπάλα, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με τον κ. Αλεξίου ασκήσεις αερόβιας ικανότητας και οι τερματοφύλακες ξεχωριστά με τον κ. Τσελιόπουλο.

Αρκετός και ο κόσμος που βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση, καθώς όσοι περνούσαν για το εισιτήριό τους, είχαν την ευκαιρία να πάρουν και μία «γεύση» από την ομάδα και τη δουλειά που γίνεται.

Επόμενη προπόνηση αύριο στις 18:30.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με τη σημερινή προπόνηση και τα πολύ ωραία γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη.

balla-europa-pas