Πλησιάζει η στιγμή που θα ξεκινήσουν τα έργα καί στο Πανηπειρωτικό Στάδιο προκειμένου ο ΠΑΣ Γιάννινα να αποκτήσει έναν σύγχρονο χλοοτάπητα για να προπονείται, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα σε αυτήν την έκταση και ένταση που τα αντιμετώπιζε τα προηγούμενα χρόνια.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε για το ΠΕΑΚΙ και την άψογη συνεργασία που υπάρχει τα τελευταία δύο χρόνια, προανήγγειλε την ανακατασκευή ενός προπονητικού γηπέδου. Πρόκειται για το γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στην Εθνική οδό, το οποίο θα αλλάξει προσανατολισμό και θα μεγαλώσει, όπως είχε αναφέρει και σε παλαιότερη συνέντευξή του στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM ο κ. Κολόκας, πρόεδρος της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Χρειάστηκε αρκετή γραφειοκρατία και πολύ καλός σχεδιασμός για να αποδεχτεί η ΓΓΑ τις προτεινόμενες αλλαγές, οι οποίες λαμβάνουν υπόψη τους και τις ανάγκες των υπόλοιπων αθλούμενων. Έτσι, από μέρα σε μέρα θα ξεκινήσουν οι χωματουργικές εργασίες που θα διαρκέσουν 10-15 μέρες, ενώ στη συνέχεια θα τοποθετηθεί έτοιμος χλοοτάπητας. Εκτιμάται ότι σε 35-40 μέρες από την έναρξη των εργασιών ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορεί να το χρησιμοποιεί κανονικά.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος 2021-2022 και έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε αυτό από την ΕΕΑ, θα ήθελε δημοσίως να ευχαριστήσει την νυν διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, για την άψογη συνεργασία και διαρκή υποστήριξη που μας παρέχει τα τελευταία δύο έτη.

Νιώθουμε πραγματικά ότι η μεγάλη οικογένεια του Π.Α.Σ. είναι ακόμη πιο μεγάλη όταν έχουμε δίπλα μας τους ανθρώπους του ΠΕΑΚΙ όπως τον Πρόεδρο κ. Παντελή Κολόκα, τον Αντιπρόεδρο και Δικηγόρο κ. Χάρη Λαζάνη, τον κ. Παναγιώτη Δαβή και τα λοιπά μέλη της διοίκησης και του προσωπικού, που δουλεύουν καθημερινά για τη βελτίωση των υποδομών που όλοι μας, ομάδες, σύλλογοι και κοινό, χρησιμοποιούμε.

Ήδη, οι εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου έχουν αλλάξει παρέχοντας μας τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε πολύ καλύτερες συνθήκες.

Και η κατάσταση των αθλητικών υποδομών μας σύντομα θα βελτιωθεί κι άλλο, με την πλήρη ανακατασκευή ενός προπονητικού γηπέδου, ενώ αναμένουμε με αγωνία και αισιοδοξία την μεγάλη αλλαγή στο ιστορικό γήπεδό μας.

Είμαστε πεπεισμένοι, ότι με τη συνεργασία μας με την παρούσα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, ο Π.Α.Σ. θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός.

Όλοι μαζί ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε για την πόλη, τον κόσμο μας και τους αθλητές μας.