Μετά το ρεπό της Τετάρτης οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν απογευματινή προπόνηση την Πέμπτη και συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου  με τον Αστέρα Τρίπολης (19:00 παρουσία κόσμου στις εξέδρες).

Μοναδικός απών ήταν ο Αλέξης Τριάδης, ενώ λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ένιωσε μία ενόχληση στον προσαγωγό ο Ντομίνγκεθ, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό αν είναι κάτι που θα τον κρατήσει προληπτικά εκτός φιλικού για να είναι έτοιμος για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα το απόγευμα αρχικά οι παίκτες είχαν βιντεοπροβολή στα αποδυτήρια με φάσεις που είχαν ετοιμαστεί από το τεχνικό επιτελείο από φιλικούς αγώνες του Αστέρα Τρίπολης και φάσεις από το κυριακάτικο φιλικό της ομάδας με τον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση στο γήπεδο περιελάμβανε ένα κομμάτι δουλειάς στη φυσική κατάσταση με τον κ. Ντουρουντό και στη συνέχεια ο κ. Μεταξάς ξεκίνησε να δουλεύει κάποια νέα κομμάτια τακτικής, βάζοντας και νέο σύστημα που ίσως δοκιμάσει και στην Τρίπολη. Δεν αποκλείεται δηλαδή στην επίθεση να δούμε μία τριάδα με Περέα και Μορέιρα στα άκρα και Κόντε στην κορυφή.

Για τον Κόντε, πάντως, κι επειδή όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω του, θα πρέπει να πάρει σίγουρα τον χρόνο του, μιας και του έλειπαν οι ομαδικές προπονήσεις και οι προπονήσεις με μπάλα. Όπως είπε και ο κ. Μεταξάς στη media day της ομάδας, πάντως, θα αρχίσει να του δίνει χρόνο συμμετοχής για να μπει στο κλίμα και κυρίως να αφομοιώσει γρηγορότερα κάποια τακτικά κομμάτια.