Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά, -την 3η συνεχόμενη του ΠΑΣ Γιάννινα WBC στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών-, ξεκίνησε με την διοίκηση της ομάδας να οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία, η οποία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 25 Αυγούστου με την άφιξη των αθλητριών της ομάδας στα Ιωάννινα.

Οι αθλήτριες της ομάδας θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις πριν αναχωρήσουν για την Κόνιτσα, όπου θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τις 28 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως σημειώνει η διοίκηση σε ανακοίνωσή της:

“Καθώς διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και αθλήτριες είχαν αποκομίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων το περασμένο καλοκαίρι κατά τη φιλοξενία της ομάδας στην Κόνιτσα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι και φέτος θα βρεθούμε στην όμορφη κωμόπολη της Ηπείρου προκειμένου να θέσουμε τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα ήθελε να ευχαριστήσει προκαταβολικά το Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Κονίτσης, κ. Νικόλαο Εξάρχου καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Άρη Λαζογιάννη για την άριστη και αγαστή συνεργασία και την άψογη φιλοξενία που είμαστε σίγουροι ότι θα παράσχουν στις εξαιρετικές μαθητικές εστίες της Κόνιτσας.

Έπειτα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ακολουθήσουν δυνατά φιλικά παιχνίδια για την ομάδα μας, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα”.