Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνουν να βρίσκονται οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη, που τις τελευταίες μέρες κάνουν μονές προπονήσεις, ώστε να αρχίσουν να «ξεπιάνονται» τα πόδια τους από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Μέχρι την Πέμπτη, πάντως, δεν προβλέπεται ρεπό, αφού καί την Κυριακή υπάρχει απογευματινή προπόνηση.

Για μία ακόμα ημέρα η προπόνηση προσανατολίστηκε στο να παίζει η ομάδα αποτελεσματικά από τα άκρα, ζητώντας κινήσεις από τους επιθετικογενείς παίκτες μέσα στην περιοχή.

Στη δεύτερη κιόλας προπόνησή του με τον ΠΑΣ, ο Πέδρο Κόντε δείχνει καλά στοιχεία, καθώς έχει καλές κινήσεις μέσα στην περιοχή, αλλά και καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του.

Σε συνεχή ανοδική πορεία είναι και ο Λεάντρο Κούτρης, που από το παιχνίδι με την Ξάνθη (στο οποίο ουσιαστικά μας «συστήθηκε») και μετά είναι σταθερά σε καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Στις τελευταίες προπονήσεις ο κ. Πετράκης κάνει τις τελευταίες του δοκιμές για την ενδεκάδα της Πέμπτης, που σε γενικές γραμμές θα στηριχτεί στην ενδεκάδα που ξεκίνησε με τον ΑΠΟΕΛ, προφανώς με τη συμμετοχή του Λίλα στη θέση του αμυντικού χαφ.

pas-proponhsh-ioulios-2016-6

Ούτε σήμερα επέστρεψε ο Μαμπουλού που είχε πάει στη Γαλλία να μαζέψει τα πράγματά του κι έτσι τα συμπεράσματα για τη δική του αγωνιστική κατάσταση θα βγουν προσεχώς.

Πάντως στη λίστα της UEFA για τα δύο παιχνίδια με την Οντ θα είναι και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα για όσο μπορέσουν να βοηθήσουν.

Όσον αφορά τον τραυματία Περιστερίδη, συμμετέχει σε άλλα κομμάτια της προπόνησης, εκτός απ’ αυτά που απαιτούν να έχει επαφή των χεριών με την μπάλα.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 19:00.

*Δείτε βίντεο από τη σημερινή προπόνηση

pas-proponhsh-ioulios-2016-7