image description

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC την Τετάρτη το μεσημέρι στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Ο προπονητής, Νίκος Δουβίτσας, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Μάριο Μιχαήλ, και το γυμναστή της ομάδας, Άκη Καραμπίνη, είχαν στη διάθεσή τους όλες τις αθλήτριες που θα απαρτίζουν το φετινό ρόστερ.

Τα 7 νέα πρόσωπα, Samantha Mackay, Ασπασία Καλαμπάκου, Leah Somerfield, Χριστίνα Θεοδώρου, Κατερίνα Μαρίνη, Ευγενία Παπαδοπούλου και Ελπίδα Δημητριάδου υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν στην ομάδα η αρχηγός, Ντίνα Σαρηγιαννίδου, η «παλιά» Samantha Cooper και οι δύο νεαρές, Αγγελίνα Χρηστάκη και Μαίρη Χούλη.

Ο coach Δουβίτσας αφού καλωσόρισε τις παίκτριες δήλωσε τα ακόλουθα: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρόνια! Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία για την φετινή σεζόν και οι περισσότερες αθλήτριες ήρθαν σε πολύ καλό επίπεδο, πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Αφού περάσουν τα εργομετρικά τεστ θα πάμε στην Κόνιτσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου εκεί θα χτίσουμε την άμυνα και την επίθεση και στη συνέχεια μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την ομάδα μας».

EOS 6765 8

Τη Διοίκηση εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχηγός, Άγγελος Καχριμάνης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες να έχουν υγεία και με σκληρή δουλειά να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί από Διοίκηση και προπονητικό επιτελείο.

Αύριο, Πέμπτη 26 Αυγούστου, τα κορίτσια θα ταξιδέψουν στη Λάρισα προκειμένου να πραγματοποιήσουν πλήρη εργομετρικό έλεγχο ενόψει της νέας σεζόν, ενώ το Σάββατο 28 Αυγούστου θα αναχωρήσουν για την Κόνιτσα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας έως και τις 4 Σεπτεμβρίου.

EOS 6736 7