Στο Εθνικό Στάδιο πραγματοποιήθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα και όπως συμβαίνει τις τελευταίες μέρες, αρκετός είναι ο κόσμος που παρακολουθεί από την εξέδρα τη δουλειά του Γιάννη Πετράκη και το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του. Σήμερα στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 200 άτομα, που στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες.

Στην εξέδρα ήταν και ο Ζντένκο Μουφ, που στο τέλος πήγε συνεχάρη τον Γιάννη Πετράκη, είχαν σύντομη συνομιλία, ενώ κάποιοι από την εξέδρα φώναξαν στον τεχνικό του ΠΑΣ «βάλ’ τον την Πέμπτη, έστω και για δέκα λεπτά θα την κάνει τη δουλειά». Η αγάπη του Ζντένκο για την ομάδα είναι γνωστή και ήταν δεδομένο ότι από ένα τέτοιο ραντεβού δεν θα έλειπε.

Την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανόλευκους» έκανε και ο Μαμπουλού, που συμμετείχε στο δίτερμα, αλλά ήταν φανερά εκτός κλίματος. Θα χρειαστεί να πάρει λίγο το χρόνο του, να καταλάβει τι γίνεται και να βοηθήσει κι αυτός στο μέλλον. Πάντως για την Πέμπτη δεν μπορεί να υπολογίζεται, αντιθέτως ο Κόντε δείχνει ότι έστω για μερικά λεπτά μπορεί, αφού καθημερινά δείχνει δείγματα του ταλέντου του.

Στη σημερινή προπόνηση έγιναν ασκήσεις υποομαδικής και ομαδικής τακτικής και εσωτερικό δίτερμα, με τον κ. Πετράκη να δοκιμάζει και πάλι τα δύο γνωστά πλάνα που έχει καταστρώσει τις τελευταίες μέρες. Το καλό είναι ότι απ’ όλους υπάρχει μεγάλη διάθεση και πάθος, ενώ η μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου δημιουργεί μεγάλη προσμονή να ζήσουν και αυτοί οι ποδοσφαιριστές την καυτή ατμόσφαιρα των παλιών εποχών.

Στην τελευταία φάση της προπόνησης ο Ακόστα είχε έναν μικροτραυματισμό, αλλά δεν φάνηκε να είναι κάτι που θα προβληματίσει το ιατρικό επιτελείο.

Επόμενη προπόνηση αύριο στις 18:30.

*Δείτε τα πλάνα της προπόνησης στη web tv