Η Θύελλα Ελεούσας, πιστή στο ραντεβού της, για ακόμα μια φορά, συμμετείχε σε τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας και όχι μόνο. Και ακόμα μια φορά με επιτυχία!

H Θύελλα Ελεούσας συμμετείχε με τρία τμήματα στο τουρνουά ”BOCA SPORT PATRA 2016” το οποίο διοργάνωσε  η Παναχαϊκή και η Boca Sport,. Η αποστολή αποτελούνταν από 65 άτομα εκ των οποίων 45 αθλητές & συνοδοί. Συμμετείχαν τα τμήματα, Παιδικό, Προπαιδικό και Junior.

Και σε αυτή την έξοδό της η Θύελλα επιστρέφει με διάκριση. Το παιδικό κατέκτησε την τρίτη θέση, το προπαιδκό  την δεύτερη και τα junior την τρίτη. Μπορεί να μην είναι ο σκοπός ένα κύπελλο, δεν παύει όμως να φαίνεται και η δουλειά που γίνεται στις υποδομές της ομάδας όταν οι αντίπαλοί σου είναι η ΑΕΚ στο προπαιδικό, ο Ατρόμητος και η Παναχαϊκή στους παίδες αλλά και άλλες πολύ δυνατές και με ιστορία ομάδες.

Στο τουρνουά πήραν μέρος η ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Θύελλα Πατρών, Ατρόμητος Αθηνών, Αναγέννηση Άρτας, Νίκη Προαστίου, Αθλούπολη Κορίνθου, Τοξότης Αργολίδας, Πάτρα 2005, Παναχαϊδα, Άρης Χολαργού, Κ. Δαβουρλής, Παμπατραϊκός,   Θύελλα Ελεούσας και άλλες. Τα παιχνίδια διεξήχθηκαν στα γήπεδα Παναχαϊκής, Θύελλας Πατρών, Νίκης Προαστίου και άλλα.

Η Θύελλα δέχτηκε συγχαρητήρια από όλες τις ομάδες και την διεύθυνση του ξενοδοχείου για την αγωνιστική αλλά και για την εξωαγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών και των συνοδών τους.

Το σημαντικότερο φυσικά όλων είναι το «κέρδος» που αποκόμισαν αυτά τα παιδιά από τη συμμετοχή τους και μόνο σε αυτό το τουρνουά.