Με πανηγυρικό τρόπο έκλεισε η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά της Θύελλας. Η ατμόσφαιρα γιορτινή αλλά αυτή τη φορά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια φόρεσαν και οι γονείς. Με τέτοιες όμορφες στιγμές παίρνουμε δύναμη για την επόμενη χρονιά.

Mια ακόμη χρονιά λοιπόν, γεμάτη επιτυχίες έφτασε στο τέλος της. Η Θύελλα πλέον έχει βάλει τις βάσεις σταθεροποίησης στο χώρο των υποδομών των Ιωαννίνων και όχι μόνο. Αλλά και με δυναμική που μας κάνει να βλέπουμε πολύ αισιόδοξα το μέλλον της ομάδας μας.

Το Δ.Σ. της Θύελλας θέλει να δώσει : ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών, που μας εμπιστεύτηκαν και μας άφησαν να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς καμία παρέμβαση, αλλά και μας βοήθησαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, που διαφήμισαν τον σύλλογό μας όχι μόνο στα Γιάννενα  αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έχοντας άψογη συμπεριφορά άλλα και εξαιρετική αγωνιστική παρουσία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές του συλλόγου που απέδειξαν ότι η παραγωγική εκπαίδευση των νεαρών αθλητών επιτυγχάνεται μόνο με διασκεδαστικό τρόπο. Αλλά να ευχαριστήσουμε και όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελεούσας  αλλά και του Γιαννιώτικου χώρου, ΕΠΣΗΠ,  δημοσιογράφους που αγκάλιασαν και βοήθησαν αυτή την προσπάθεια. Αλλά και τη Δημοτική Αρχή για την συνεργασία που έχουμε και τη βοήθεια που μας προσφέρει, παρά τις δύσκολες συνθήκες που περνάμε, υπενθυμίζοντας την αναγκαιότητα καλύτερων γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας για την βοήθεια, σε ρουχισμό, των μικρών αθλητών, συμβάλλοντας στο να  παρουσιάσουμε μια ομάδα με επαγγελματικά πρότυπα στην εκδρομή – αποστολή στην Πάτρα. Οι χορηγοί μας : Φροντιστήρια Δημόκριτος, ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΕΦΟΣ και Ψησταριά ΤΑΚΗΣ.

Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε για πολλά χρόνια να προσφέρουμε στο ποδόσφαιρο αλλά και στην υγιή και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Θύελλας Ελεούσας αλλά και γενικότερα του Γιαννιώτικου χώρου.

Καλή ξεκούραση σε όλους, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ραντεβού στις 1 Σεπτέμβρη 2016