Δίπλα στον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται και η πολιτική παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής εμφάνησής του, αύριο κόντρα στην Νορβηγική Οντ, για το θεσμό του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

“Μία από τις κορυφαίες στιγμές ζει αυτή τη στιγμή η πόλη μας και ολόκληρη η Ήπειρος, αφού ο δικός της ΑΓΙΑΞ  καλείται να συμμετάσχει  στο δικό του αθλητικό ραντεβού με την  Ευρωπαϊκή πλέον ιστορία του. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αύριο το βράδυ στις 21,00 στο Ζωσιμάδες, θα αγωνιστεί απέναντι στην Νορβιγική  ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ και είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, τέτοιο που θα τον φέρνει κοντά σε πρόκριση του.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ,  αφού συγχαρεί για μια ακόμη φορά ολόκληρη την οικογένεια  του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την κατάκτηση της θέσης που  οδήγησε την ομάδα  στην συμμετοχή της στην EUROPA LEAGUE, άρα στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι , τους εύχεται καλή δύναμη και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Καλεί δε  τους φίλους της ομάδας, για μια ακόμη φορά, να σταθούν στο πλάι της,  έτσι ώστε από όλους  να γιορταστεί  ένα τόσο μεγάλο γεγονός, κάτι  που για πρώτη φορά ζει η περιοχή μας .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ” !