Οι δηλώσεις του προπονητής της Οντ, κ. Φάγκερμαν, ο οποίος δεν φάνηκε να γνωρίζει πολλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Για το τι γνωρίζει για τον αυριανό τους αντίπαλο: «Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ομάδα. Είδαμε κάποια βίντεο, ξέρουμε ότι αποχώρησαν κάποιοι παίκτες, ξέρουμε ότι παίζουν με 3-5-2, αλλά δεν θα ξοδέψουμε πολλή ενέργεια για τον αντίπαλο, αλλά θα κοιτάξουμε πως θα παίξει η δική μας ομάδα».

Για το αν θεωρεί την ομάδα του φαβορί: «Δεν μπορώ να πω αν είμαστε το φαβορί, για το λόγο που ήδη ανέφερε, ότι δεν ξέρω το επίπεδο της αντιπάλου ομάδας και του πρωταθλήματος. Για την ώρα δεν είμαστε το φαβορί».

Για το αν θα αποτελέσουν αρνητικούς παράγοντες η υψηλή θερμοκρασία για την Οντ και το πλαστικό γήπεδο για τον ΠΑΣ: «Ίσως, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το έχουμε ξαναπεράσει εμείς πέρυσι στην Μολδαβία. Όταν παίξουμε στην έδρα μας θωρώ ότι θα έχουμε πλεονέκτημα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αποτέλεσμα που θα ήθελε: «Όπως σας είπα δεν είμαι σίγουρος για το επίπεδο της ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα με το οποίο μπορούμε να προκριθούμε στο δεύτερο ματς».

Για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό τους γνωρίζω, όπως επίσης για την Εθνική σας που έχει κερδίσει το ευρωπαϊκό. Έχω δει τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, ξέρω ότι έχουν διαφορές στο πρωτάθλημα ο πρώτος και οι υπόλοιποι».

 

Στέφαν Χάγκεν

Για το πώς τους φάνηκε το γήπεδο: «Είναι καλό, ίσως λίγο πιο μικρό, υπάρχει υγρασία, αλλά είναι ένα καλό γήπεδο».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν έχουμε δει κάτι, αλλά θα δούμε σήμερα και αύριο. Δεν ξέρουμε το επίπεδο της ομάδας και της λίγκας, ξέρουμε ότι έφυγαν παίκτες, ο ΠΑΣ παίζει στην έδρα του, αλλά υπολογίζουμε σ’ ένα καλό αποτέλεσμα».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του προπονητή της Οντ,Φάγκερμο όπως μεταδόθηκε σε Live Streaming μέσα από το super-fm.gr