image description

Με την ομάδα που διακόπηκε το πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της Α2 Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 20021-2022.

Η ομάδα γυναικών του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ υποδέχεται το Σάββατο στις 18:00 στο κλειστό της ΛΛιμνοπούλας την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον που αναμένεται με αγωνία μετά το μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Δύο ομάδες με νέα πρόσωπα και κοινούς στόχους είναι σίγουρο ότι θα προσφέρουν και το ανάλογο θέαμα στους θεατές που θα βρεθούν στο κλειστό του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα Ιωαννίνων.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα μεταδοθεί και livestream από το κανάλι youtube: Ioannina.tv/live.

Επιτρέπεται η παρουσία 250 θεατών στις κερκίδες του κλειστού αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (το πιστοποιητικό εμβολιασμού ισχύει μετά το πέρας 14 ημερών), ή με πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση) και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως δεκαπέντε (15) ετών.

Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος θα γίνεται στην είσοδο του κλειστού.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.