image description

Στα χέρια έχει πια και το τελευταίο πιστοποιητικό που χρειαζόταν Δημοτική Αρχή προκείμενου να μπορέσει να ανοίξει και επίσημα την παιδική χαρά στον Κουραμπά.

Όπως είχαν αποκαλύψει πρώτοι οι Νέοι Αγώνες την περασμένη εβδομάδα η παραλαβή του πιστοποιητικού ήταν θέμα χρόνου και πλέον είναι γεγονός.

Έτσι μέσα στις επόμενες μέρες η παιδική χαρά που κόστισε περίπου 600.000 ευρώ θα είναι ελεύθερη προς χρήση.

Οι βανδαλισμοί που είχαν εντοπιστεί την περασμένη εβδομάδα σε δύο παιχνίδια έχουν ήδη αποκατασταθεί κι έτσι μένει μόνο η απόφαση του Δήμου για το πότε ο Κουραμπάς θα δοθεί για χρήση στο κοινό.

Σε κάθε περίπτωση το άνοιγμα της παιδικής χαράς δε θα σημάνει αυτόματα και το τέλος των περιπετειών για τον δήμο καθώς με βάση το… βεβαρυμμένο παρελθόν της πολλοί θα είναι αυτοί που στην πρώτο ατύχημα, μικρό ή μεγάλο, θα σπεύσουν να κατηγορήσουν και πάλι την ποιότητα του έργου ζητώντας ευθύνες.

Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η υπόθεση του ακρωτηριασμού του 5χρόνου τότε αγοριού θα συνεχιστεί να στα δικαστήρια με τους γονείς του να έχουν καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Να θυμίσουμε ότι έχει αναδειχτεί και ο εργολάβος για την αναβάθμιση άλλων 55 παιδικών χαρών σε όλο το δήμο Ιωαννιτών ο οποίος, μετά το τέλος των εργασιών, θα έχει ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο με πιστοποιημένους χώρους ψυχαγωγίας των μικρών παιδιών.