Την επίτευξη συμφωνίας με την εταιρία Funky Buddha για χορηγία στη φανέλα και στο πρωτάθλημα ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η συγκεκριμένη εταιρία που έβαλε το λογότυπό της στο εμπρός μέρος της φανέλας στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΣ, θα είναι παρούσα και στο πρωτάθλημα, ενδεχομένως όμως σε κάποια άλλη θέση, ίσως στο πίσω μέρος της φανέλας, κάτι που θα διευκρινιστεί όταν ολοκληρωθούν οι συμφωνίες και με τους άλλους χορηγούς της κυανόλευκης εμφάνισης.

Η Funky Buddha, μέλος του ομίλου Altex AE που δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο της μόδας, υποστηρίζει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην πορεία του στην Ευρώπη, αλλά και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Με τη χορηγία αυτή, η ελληνική εταιρεία Funky Buddha στηρίζει την προσπάθεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται για την ενεργή συμβολή της στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ενίσχυση της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό.

Παράλληλα, η Funky Buddha στηρίζει τη μόνιμη αθλητική δραστηριότητα των Ελληνικών Ομάδων προς όφελος του κοινού, της πόλης, αλλά και της χώρας μας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Funky Buddha έχει έντονη παρουσία με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το εξωτερικό, αλλά και στην πόλη των Ιωαννίνων επί της οδού Βλαχλείδη 7.

 

Ευχαριστήριο για το ΕΚΑΒ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ κ. Παπαδιώτη και τους διασώστες, για την πολύτιμη συμμετοχή τους, τόσο στην ομαλή διεξαγωγή του πρώτου μας ευρωπαϊκού αγώνα όσο και στην εξασφάλιση του προαπαιτούμενου από την UEFA ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού.