Διπλή προπόνηση είχαν σήμερα (Τρίτη) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο κ. Μεταξάς και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει δουλειά στο γυμναστήριο, αλλά και στο γήπεδο.

Το πρωί οι παίκτες προσήλθαν σε ξεχωριστά γκρουπάκια και έκαναν πρόγραμμα δύναμης στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα έγινε εκ νέου ανάλυση του αντιπάλου σε βίντεο και ακολούθησε δουλειά στην τακτική για το επόμενο παιχνίδι.

Ο Μανώλης Σάλιακας ενσωματώθηκε ξανά στις προπονήσεις. Απόντες ήταν οι δύο παίκτες της Εθνικής Ελπίδων, Λώλης και Λιάσος, που ούτε σήμερα πήραν την ευκαιρία από τον Γιαννιώτη προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργο Σίμο. Και φυσικά ακολουθούν ξεχωριστά το πρόγραμμα των αποθεραπειών τους οι Κόντε και Μπρένερ.

Την Τετάρτη οι παίκτες του ΠΑΣ θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν ξανά Πέμπτη πρωί.

Δύο πολύ δυνατές άμυνες από Άρη και ΠΑΣ

Από εκεί και πέρα, δυνατό σημείο του Άρη είναι η άμυνα, όπως και του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που έχει επισημάνει ο κ. Μεταξάς. Οι δύο ομάδες έχουν δεχτεί από 6 γκολ και μόνο ο Ολυμπιακός είναι καλύτερός τους με 5. Την καλή του άμυνα θα προσπαθήσει να διαφυλάξει και σ’ αυτό το ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα και φυσικά το 4-1 του καλοκαιρινού φιλικού δεν θα έχει καμία σχέση με το σαββατιάτικο παιχνίδι.

Έργα βελτίωσης στον χλοοτάπητα του “Βικελίδης”

Στο μεταξύ, όλο αυτό το διάστημα που δεν είχε εντός έδρας παιχνίδια ο Άρης το εκμεταλλεύτηκε για να κάνει εργασίες στον χλοοτάπητα, ώστε να αντέξει για τον χειμώνα. Έγινε νέα σπορά με ψυχρόφιλο σπόρο και σκεπάστηκε για να αναπτυχθεί πιο γρήγορα. Παρόμοιες εργασίες είχαν γίνει προ μηνός και στους «Ζωσιμάδες».

Η προπόνηση του Άρη

Με τον Φαμπιάνο να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα, τον Δημήτρη Μάνο να συμμετέχει σ’ ένα κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια να ακολουθεί ατομικό και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, που επέστρεψε από την Εθνική Σουηδίας, να κάνει πρόγραμμα επανένταξης, πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αρη περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).